Pozivamo vas na završnu konferenciju projekta Poboljšanje vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (Improving Skills in Vocational Education and Training) – ImproVET, koja će se održati u petak, 23. travnja 2021., u 10 sati, na online platformi Zoom. 

Opći je cilj projekta, koji se odvija u EU programu edukacije Erasmus+, povećati zapošljivost mladih i pridonijeti razvoju visokokvalificirane i mobilne radne snage, podupirati razvoj zajedničkih kvalifikacija u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u Hrvatskoj i Sloveniji te jačati ukupnu kvalitetu, važnost i atraktivnost sustava strukovnog obrazovanja. Očekivani dugoročni učinak projekta poboljšana je zapošljivost učenika stvaranjem obrazovnog programa za strojarskog tehničara, koji obuhvaća obrazovanje temeljeno na radu i usklađen je s potrebama gospodarstva.

Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati projekta te strukovno obrazovanje u Hrvatskoj i Sloveniji.

Nositelj projekta je Hrvatska gospodarska komora, a partneri su Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Institut društvenih znanosti "Ivo Pilar", Strojarska tehnička škola Fausta Vrančića,  Gospodarska zbornica Slovenije – Center za poslovno usposabljanje, Center za poklicno izobraževanje i Šolski center Slovenske Konjice - Zreče.

Ukupna vrijednost projekta je 448.172 eura, a razdoblje provedbe od 1. studenoga 2018. do 30. travnja 2021. godine.

Molimo vas da se na konferenciju prijavite obrascem u nastavku, najkasnije do 21. travnja.

Svi prijavljeni sudionici će pravovremeno dobiti poveznicu za pristupanje konferenciji.